Få en professionel webshop

  • Design af webshop indtil du er tilfreds
  • Opsætning af design til webshop system
  • Optimeret til pc/mac, tablet & iphone/smartphone
  • Integrering af eksternt betalingssystem

Pris: 6.995,-

Kontakt osSe eksempler

 

Skal du have lavet en webshop?

Så kan vi hjælpe dig med at designe og udvikle én for dig, og vi designer indtil du er tilfreds.

Først tager vi en dialog med dig omkring hvordan du godt kunne tænke dig webshoppen skal se ud rent designmæssigt. Så går vi igang med lave udkast ud fra dette, og der bliver vi som sagt ved indtil du er tilfreds. Når designet er på plads sætter vi det op i et webshop system samt integrere shoppen med et eksternt betalingssystem.

Derefter får du adgang til at kunne lægge produkter op, vi har lavet nogle undervisningsvideoer som du får adgang til, som guider dig igennem hvordan du arbejder i systemet og ellers 1 måned fri support. Ønsker du mere support koster dette 149,- pr. måned.

 

Eksempler på webshops vi har lavet:

 

mondokaos-webshop

thefairytalecompany-webshop

 

Typiske spørgsmål

Hvad er proceduren?

Udfyld kontaktformularen her eller ring til os på telefon 71 96 51 71. Derefter vil vi tage en snak med dig over telefonen hvordan proceduren kommer til at være idet den er forskellig fra gang til gang.

Hvor lang tid tager det at lave en webshop?

Det tager minimum 1 måned, idet en webshop har mange forskellige processer plus du også skal sætte dig ind i hvordan shoppen fungerer. Første udkast til forsiden tager typisk 3-4 arbejdsdage, og derefter er det løbende dialog frem og tilbage indtil du er tilfreds. Forventer du en webshop op og køre indenfor 1 måned, så har vi en anden løsning vi kan tilbyde dig. Ring på 4112 0976 eller udfyld kontakt formularen her, hvis du ønsker at høre nærmere om en hurtigere løsning.

Hvad hvis shoppen skal kunne noget med udover det der er beskrevet?

I så fald må du meget gerne udfylde en formular til os her eller på telefon 7022 4545, hvor du beskriver din ønsker og krav præcist, og derefter vil vi kunne give dig et tilbud ud fra dine ønsker og krav.

Skal jeg selv lægge produkter og billeder op?

Ja, når webshoppen er programmeret får du adgang til systemet, hvor du samtidig også får adgang til vores undervisningsvideoer, som vil guide dig igennem systemet. Og har du spørgsmål undervejs, så har du fri support på den første måned efter shoppen er programmeret, hvor du kan spørge løs om det hele. Ønsker du yderligere support efter den første måned, kan du tegne et abonnement som koster 149,- om måneden, og den kan opsiges fra måned til måned. Ønsker du at vi skal lægge produkter op for dig, kan vi også hjælpe dig med dette, kontakt os på 4112 0976 for at få et tilbud på dette.

Hvilket webshop system benytter i jer af?

Som standard vil vi altid bruge WordPress (Woocoomerce).

Er der løbende udgifter bagefter?

Nej, ingen løbende udgifter hos os. Du betaler for design og udvikling af webshop. Dog er der tre ting du skal have ved siden af, hvis du ikke allerede har det og det følgende:

Webhotel med backup & sikkerhedsopdatering
Pris: 99,- om måneden

Betalingssystem
Kan anbefale www.quickpay.dk
Pris: Fra 49,- om måneden

Aftale med Clearhaus ang. Visa/Dankort/Mastercard
Kan anbefale www.clearhaus.dk
Pris: Gratis oprettelse, du betaler kun pr. transaktion

 

I tvivl om noget?

Du er meget velkommen til at kontakt os på telefon 71 96 51 71 eller sende os en mail på info@reklamebureau-convert.dk.